Ontdek meer doen met Kendu

Ontdek meer doen met Kendu

Iedereen heeft ze: financiële ambities. Maar wat doe jij eraan om die ambitie waar te maken? Je bent niet de enige die meer dan eens nadenkt over manieren om meer te halen uit je geld. Ontdek een nieuwe manier, ontdek Kendu. We vertellen je graag wat Kendu voor jou kan doen.

Een nieuwe toegankelijke manier

Kendu is de nieuwe manier van online vermogensbeheer. Vermogensbeheer is een woord voor je geld laten beleggen door iemand die er verstand van heeft. Maar dat was tot voor kort alleen toegankelijk vanaf een aantal duizenden euro’s (denk aan minimaal €15.000). Kendu maakt je geld laten beleggen door experts mogelijk vanaf €50.

Gewoon op je telefoon

Kendu is een product van ABN AMRO (voor zowel klanten als niet-klanten) en maakt gebruik van de ruim 200 jaar ervaring van de bank. Het is een app-only product dat je begeleidt en informeert om te werken aan je financiële ambities. Met Kendu op je telefoon heb je altijd en overal toegang tot jouw belegde geld.

Wat je financiële ambitie ook is

De experts achter de Kendu app gaan voor jou aan de slag op basis van jouw persoonlijke risicoscore. Je moet namelijk wel weten dat beleggen risico's met zich meebrengt. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Deze score wordt bepaald door vragen over je financiële situatie, risicobereidheid en financiële ambitie. We checken ieder jaar of je risicoscore nog bij je past.

Maak je geld klaar voor de toekomst

Op basis van jouw persoonlijke risicoscore beleggen de experts van Kendu altijd met het risico dat bij jou past. Wanneer je beleggingen meer of minder risico lopen dan jouw risicoscore aangeeft, dan wordt je beleggingsportefeuille automatisch aangepast. Kendu stuurt daarover updates en je ontvangt tips om op koers te blijven voor jouw zelfgemaakte financiële ambitie.

Of beleggen met Kendu bij jou past, kom je te weten door de vragen te beantwoorden tijdens je aanmelding in de app. Start met je aanmelding na het downloaden van de Kendu app. Het resultaat van de vragen geeft je inzicht in je financiële ambitie en de haalbaarheid.

Download Kendu