Vermogensbeheer is geen exclusief feest meer

Vermogensbeheer is geen exclusief feest meer

Een exclusief feestje waar je geen toegang tot hebt. Zo voelt vermogensbeheer a.k.a. je geld laten beleggen misschien voor je. Laten we dat hierbij rechtzetten. Met Kendu is de expertise van vermogensbeheer met een instapgrens van duizenden euro’s namelijk verleden tijd!

Vanaf nu voor jou

Met Kendu maak je gebruik van de beleggingskennis en jarenlange ervaring van de experts die voor jou beleggen. Vermogensbeheer is vanaf nu met Kendu mogelijk vanaf € 50 inleg. Zo maakt Kendu je geld laten beleggen mogelijk om te werken aan je financiële ambitie. Zo komt je entree op een feestje met een nieuwe auto dichterbij of de aanbouw voor een groter feest bij je thuis.

Klaar voor goede gesprekken

Kendu is online vermogensbeheer in een app. Je kunt de ontwikkelingen van je beleggingsportefeuille 24/7 letterlijk en figuurlijk volgen op de voet. Want als jij op een feestje staat en een vriend vraagt hoe het met je beleggingen gaat, wil jij natuurlijk wel kunnen zeggen hoe je beleggingen ervoor staan.

Wij mixen jouw drankje

De experts van Kendu beleggen voor jou in 3 beleggingsfondsen, drie cocktailingrediënten. Op basis van jouw persoonlijke risicoscore tussen 1 en 100 gaan wij deze cocktail voor je mixen. We weten wat bij je past, welke hoeveelheden van de ingrediënten we moeten mixen voor jou. Als jouw favoriete cocktail bestaat uit 1/3 van ieder ingrediënt, dan mixen wij altijd volgens dat recept.

Kendu op je telefoon

En wanneer die vriend dan vervolgens vraagt hoe de Kendu app een plek kan bemachtigen op zijn telefoon. Dan kun jij zeggen dat aanmelden op iedere plek en ieder tijdstip mogelijk is. Pak wat te drinken, beantwoord de vragen tijdens de online intake en verken de inzichten die Kendu jou geeft. Met een tik op je scherm gaan wij dan voor jouw ambitie aan de slag.

De exclusiviteit van experts voor je laten beleggen is verleden tijd. Start vandaag nog met Kendu, leg minimaal € 50 in en zorg ervoor dat je op koers blijft. Kendu helpt je daarbij. Download de app!

Download Kendu