Volg je droom met beleggingsapp Kendu

Volg je dromen met beleggingsapp Kendu

Wat doe jij met geld dat je over hebt? Al vanaf € 50 laat je met Kendu je geld beleggen door experts, om aan jouw droom te werken. Met de beleggingsapp van Kendu op je telefoon heb je je beleggingscoach op zak. Let op: beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Te mooi om waar te zijn?

Je grootste dromen voor de toekomst zijn overweldigend en misschien zelfs te mooi om waar te zijn. Je weet niet waar je moet beginnen, je ziet niet hoe die droom op dit moment werkelijkheid zou kunnen worden. Misschien heb je nog niet genoeg geld of heb je geen tijd om meer te doen voor je droom.

Het zou zo geweldig zijn om je eigen chambres d’hôtes in Frankrijk te openen, je eigen winkel te openen, een jaar lang te reizen door Azië of mee te betalen aan de studie van je kind. En omdat je droom zo fantastisch is, zo levensveranderend, zo ingrijpend en omvangrijk, heb je het gevoel dat het niet mogelijk is. Herkenbaar?

Je kunt geen andere resultaten verwachten als je steeds hetzelfde blijft doen. Je kunt je dromen niet waarmaken door te dromen.

Gewoon beginnen: alles is makkelijker als je begint

Een grote droom realiseer je door veel stappen te nemen. Je maakt je droom waar door de eerste taak af te ronden, dan de tweede taak, dan de derde taak. Net zo lang totdat je droom werkelijkheid is geworden. Stap voor stap voor stap, totdat je eerste gasten komen logeren, je je winkel feestelijk kunt openen of jij in het vliegtuig stapt naar Azië.

Zolang je de eerste stap niet hebt gezet, ben je nog niet in beweging. Zodra je de eerste stap zet, begint je leven te veranderen. Je bouwt momentum op. Maar hoe ziet dat eruit, de eerste stap naar een grote droom? Veel simpeler dan je zou denken.

Werk aan je droom met Kendu

Het downloaden en installeren van de Kendu app op je iPhone of Android-telefoon is eenvoudig. In vier stappen activeer je de app, waarna je direct aan de slag kunt.

  1. Download de app op je telefoon.
  2. Open de app en meld je aan.
  3. Beantwoord de vragen in de app (tip: leg je paspoort klaar).
  4. Doe een minimale inleg van € 50 op je Kendu beleggingsrekening.

Laat je inleg minimaal drie maanden staan en ontvang € 50 startgeld cadeau + mogelijk € 15 Vriendenbonus (alleen voor iPhones) per vriend die met jouw persoonlijke actiecode in de app klant wordt!

In de Kendu app krijg je inzicht in je ambitie, dat is de eerste stap. Je droom verandert van een abstract idee naar een concreet plan. Je droom is niet langer een droom maar een project. Een project dat op koers kan blijven door eenmalig of vaker geld opzij te zetten.

Start vandaag met Kendu