Experts die voor je beleggen met het risico dat bij jou past. Kendu is vermogensbeheer, maar dan in een app. Simpel, met altijd inzicht, gewoon op je telefoon.

Download nu de app

Maak je ambitie inzichtelijk

In de Kendu app stellen we je eerst een aantal vragen. Jij bepaalt waarvoor je wilt beleggen en wanneer je deze financiële ambitie wilt bereiken. Ook beantwoord je in de app vragen over het risico dat je wilt en kunt nemen. Kendu maakt zo je financiële ambitie inzichtelijk.

Altijd zien hoe je ervoor staat

Met Kendu heb je 24/7 inzicht in je beleggingsportefeuille. In de app krijg je 2 rekeningen: een Kendu spaarrekening en een Kendu beleggingsrekening. Naar je Kendu spaarrekening maak je geld over, vanaf je eigen betaalrekening. Het maakt niet uit bij welke bank je die rekening hebt.

Klaar om Kendu voor je te laten beleggen? Dan leg je geld in op je Kendu beleggingsrekening. In het dashboard van je app blijf je altijd op de hoogte van jouw beleggingen. Natuurlijk heb je met de app ook altijd toegang tot jouw vermogen en kun je eenvoudig (een deel van) je beleggingen verkopen.

Blijf op koers

In de Kendu app volg je je beleggingen op de voet. Ook ontvang je handige updates van Kendu over je beleggingen en tips om te werken aan jouw financiële ambitie.